Sommarens projekt

Tanken var att häck skulle planteras, men då saker tog längre tid än beräknat (att man aldrig lär sig!) så fick vi avstå då det blev försent på våren för optimal plantering. Sen skulle vi fixa gräsmatta och bygga altaner.

Det slutade med att vi fick en halv gräsmatta fixad, jorden hade blivit så packad att den var svårhanterad. Vi råkade ut för lite skador och så kom semestern emellan, så vi valde att göra i ordning en del så får resten bli nu till sommaren istället. Men vi har inte bråttom, ska ju bo här ett tag är det ju tänkt.

Men altanerna lyckades vi till slut göra klart, sånär som på ett par plankor. Men är nöjd med resultatet då ingen av oss är speciellt kunnig på byggande. Nu kan vi iallafall sitta ute på sommaren. Altanen som är i vinkeln kommer så småningom i framtiden byggas om till ett uterum, men var sak har sin tid. Nu är det tomten, garaget och övervåningen som kommer prioriteras. Skulle börjat med övervåningen redan i höstas, vi hann köpa en del material, men då kom kylan och nu har jag ingen lust att vara däruppe och jobba. Räcker med att gå upp och hämta lite grejer emellanåt, så håller man ju på att tappa tummarna pga kylan.Vi hann även klä in sidorna på altanen innan hösten kom på allvar.


Kommentarer
Postat av: Lena Ljungberg

Vi planerar att ha samma färger på huset som ni har. Det är jättesnyggt!

2010-02-28 @ 21:08:44
URL: http://www.mammalenas.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Det är ett bra val av färg enligt mitt tycke iaf ;)Vi behövde inte ens fundera över färgen utan vi visste exakt vad vi ville ha redan innan vi hann kolla på SMV's utbud. Om de inte hade haft den färgen hade vi köpt egen.

2010-03-04 @ 21:50:52
URL: http://memyfamilyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0