Ojdå...

Nu var det riktigt längesen som jag var inne här och skrev. Sommaren har kommit på allvar och för tillfället här vi en helt igenväxt trädgård som påminner mycket om vilken äng som helst. Vi väntar och väntar på att de ska komma med den stora grävmaskinen och börja göra fint, tyvärr verkar det som om vi får vänta ett tag. Det sista jag hörde var att maskinen var trasig och de inväntade delar, är det typiskt eller!?! Hade lite planer på att få ner häcken innan midsommar, men det ser ut som om vi får skjuta på det ytterligare ett år :(

Men vi har i alla fall fått på de sista plankorna på altanen, så nu är den helt klar och avprickad från "att göra"-listan.

När det gäller övervåningen, så har vi kommit igång sakta men säkert. Har lagt ut golvspån där det saknades och nu ska insektsnätet på innan det blir dags för luftspalten. Har också beställt all isolering, så det bör komma vilken dag som helst. Hoppas bara att vi får plats med buntarna ute i garaget, för det blev visst en hel del.

Att vi inte kommit längre beror mest på tiden, för oj vad lite ledig tid det här varit. Vardagarna har enbart bestått av jobb, fotboll (för både den lille och den store) och vardagssysslor. På helgerna har det funnits lite strötid för snickeri, men inte tillräckligt. Det har varit ännu mer fotboll, kalas och annat som också måste hinnas med. Men nu är det i alla fall sommaruppehåll för fotboll och snart är det semester, så då hoppas jag att vi kommer lite längre. Har även försökt att boka in lite hjälp av familj och vänner. Tyvärr så måste jag själv jobba en del på semestern, men det löser sig väl ändå. Vi har i alla fall satt ett nytt mål och det är att Oliver ska kunna flytta upp innan året är slut, sen får vi se hur vi gör med badrummet om det blir prioriterat direkt eller om vi tar det efterhand.

RSS 2.0