Lite mer interiörbilder

Lägger upp lite flera bilder på inredning och möblering. När vi valde färger och möbler, så valde vi färger som är enkla och inte sticker ut så mycket. Då kan man med lätta medel sätta lite piff på rummen och förändra utseendet utan att behöva lägga ner allt för mycket engagemang. Räcker med att sätta lite färg på gardiner, kuddar och dekorationsdetaljer. Sen är vi båda väldigt förtjusta i de färger vi valt (mycket grått, svart och ek). Får alltid höra av var "tidigare inneboende" att grå inte är någon färg, men då blir vi som uppstudsiga tonåringar som vägrar lyssna och det struntar i vad som sägs.

Det här är andra sidan av vardagsrummet, bakom soffan. Inte det mest lättmöblerade, men då hela vardagsrummet är så pass stort känner vi att det inte gör så mycket. Det känns väldigt luftigt.Några bilder på vårt sovrum, var lite svårt att få en bra vinkel så allt ser väldigt ihopklämt ut, men det är inget som känns av annars. Ser även att bilden saknar gardiner, men de sitter uppe nu iaf ;)
Glasskivan som ligger på sänggaveln är specialbeställd för att matcha garderobsdörrarna. Är rätt nöjd hur vi fick ihop det.Här är en dåligt tagen bild på det andra sovrummet, men visar lite hur vi gjort för att få lite bättre utrymme. Tyvärr så står bäddsängen ivägen på bilden och tar upp plats, får ta en bättre bild vid senare tillfälle då inte "busfrö't" soverSlängde med några andra bilder från allrummet. Första illustrerar första eldningen i kaminen. Mmm, det var väldigt nice att tillbringa en stund i fotöljerna vid brasan när det var som kallast. Antingen med en bra bok, laptopen eller bara bra musik i bakgrunden :)

Måste bara slänga med sista kortet. Tycker den är så klockren... Passade verkligen in bra under julen och dessutom var det en present från min Darling som aldrig köper blommor. Fick den när jag pajade foten och mer eller mindre studsade runt istället för att kunna gå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0