Framtida utseende på tomten!?!

Här här det varit full fart de senaste veckorna. Vi har haft bröllopsmiddagar i helgerna två, så nu är vi helt slut. Det har varit super roligt, synd bara att inte alla som vi bjöd kunde komma. Men sånt är livet. Det är ju fullt med kalas, sjukdomar och andra aktiviteter så det är svårt att få ihop alla samtidigt. Men jag är i alla fall nöjd med det som varit, men nu ska det bli rätt skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Även fast det innebär mycket jobb och lite tid för nära och kära.

Vi hade två markentreprenörer här förra veckan, så nu får vi se vad de ska ha för att göra i ordning tomten som vi vill ha den. Vi har i alla fall kommit underfund med att vi inte kan vara överallt samtidigt. Sen kan det vara bra att få hjälp med att fixa alla fall så det blir rätt från början. Tråkigt nog så kostar ju allt pengar och det är ju inte något vi har gott om, speciellt inte när det ligger ganska mycket fokus på att få klart övervåningen också.

Tanken är att vi ska ha marksten på framsidan av huset och asfaltera garageuppfarten för bättre hållbarhet. Uppfarten blir så lång så tyvärr så skulle det inte bli så bra med marksten, då de kan röra på sig mer än asfalt.
   
Sen tänkte vi ha häck runt tomtens alla delar förutom framsidan, där vi tänkt sätta PWC-staket som en av våra vänner säljer. På framsidan ska vi även ha ett område mellan uppfarten och gångarna som ska bestå av sten som bilden nedan. Sen får vi hoppas att det vi tänkt oss blir bra och inte ruinerar oss ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0